Project Administrateur

Als PROJECT ADMINISTRATEUR bij onze klant ben je dagelijks bezig met het verzorgen van de projectadministratie en de budgetbewaking van uiteenlopende subsidieprojecten bij onze klanten in de Brainport regio. Je adviseert hen over de inrichting van de projectadministratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de rapportagestructuur, het voeren van de projectadministratie, het tijdig (laten) aanleveren van de benodigde informatie en de bewaking van de financiële planning. Je informeert alle betrokken partijen aan de hand van heldere overzichten en rapportages.
Als spil tussen de projectpartners, de consortia, subsidieverstrekkers en onze klant zorg je ervoor dat de projectadministratie op rolletjes verloopt.
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Daarnaast bezit je de volgende competenties:

 • Verbindend vermogen
 • Klantbetrokkenheid
 • Omgevingsgerichtheid
 • Conceptueel vermogen
 • Overtuigingskracht
 • Helicopterview en voortgang bewaken
 • Stressbestendigheid
 • Flexibiliteit
 • Accuratesse

  Wat heeft onze klant bieden?
  Werken bij onze klant betekent werken in een uitdagende en ambitieuze innovatieve omgeving. Iedere medewerker krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen en maakt daadwerkelijk het verschil. Onze klant heeft een prima arbeidsvoorwaardenpakket en ze zijn centraal gevestigd in Eindhoven. Onze klant heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd van klanten die in ecosysteem verband grote maatschappelijke uitdagingen willen oplossen.

Onze klant
is een jong en dynamisch innovatie adviesbureau. Zij ondersteunen bedrijven met het aantrekken van financiering, de administratieve begeleiding daarvan en het versnellen van de route-to-market. De projecten waar we aan werken zijn zeer uiteenlopend, maar geven altijd invulling aan grote maatschappelijke uitdagingen.

Voorbeelden van thema’s waarin onze klant actief is:
de ontwikkeling van duurzame brandstoffen, energieopslag & smart grids, smart city concepten, VR & AR toepassingen, innovatieve mobiliteit oplossingen en slimme zorgoplossingen. In de ontwikkeling van de projecten stellen we ons als doel altijd toegevoegde waarde te bieden voor onze klanten en partners. Dit doen we door verder te kijken dan alleen de actuele financieringsbehoefte van de klant. Zij kijken naar het totaalplaatje, de verschillende R&D fases (en de daaraan gekoppelde
financieringsbehoefte) en de route-to-market. Deze aanpak resulteert in excellente projectplannen, hoge slagingspercentages en tevreden klanten.

Het gaat om een vaste functie van minimaal 32 uur per week.

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx